Jump to content
CarPort ForumCarPort Forum

Accessing the Kilometer section


bandit
 Share

Recommended Posts

I am new to the CarPort software. I have downloaded the BETA software. When accessing the Instrument Cluster section, at Adaption, if I put in a value at the Kilometer Section, Pressing Test shows an error. Does this section work or what do I do wrong. I have a Jetta V Tdi model.

Link to comment
Share on other sites

I was going through all of the features of the software and one being be able to change the values on the speedo cluster. I have tried putting any value in, even the existing value but it keeps coming up with an error. Am I doing something wrong or does this feature not working correctly yes. Any help will be appreciated. It is the cluster section, adaption. Please reply in english.

Link to comment
Share on other sites

I was going through all of the features of the software and one being be able to change the values on the speedo cluster. I have tried putting any value in, even the existing value but it keeps coming up with an error. Am I doing something wrong or does this feature not working correctly yes. Any help will be appreciated.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.