Jump to content
CarPort ForumCarPort Forum

-WP-
 Share

Recommended Posts

Hi all,

 

I'm newbie here so please bare with me.

 

I recently retrofitted a 2nd-hand Climatronic panel to my 2008 VW Passat 3C. Reason for this retrofit was to have the Auxiliary heater activation button inside the car as I also replaced the non-working TT-V heater with 2nd-hand TT-Vevo unit

 

Mainly all works as it should but there is a few Faults in the system. First, when with the old Climatronic Panel the settings to temp/vents/etc. were left unchanged after restarting the car, now all settings are preset when I turn off ignition. New Aux.heater is also a Parking heater as the old one was not. Now I have the Aux.heater activation in MFD but there is also a problem it does not activate the Climatronic.

 

Here is attached the latest System Scan I performed.

 

I'd be most delighted if someone could help me out here.

21112014.pdf

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.