Jump to content
CarPort ForumCarPort Forum
adamc633

Can not Connect to Audi B5 S4

Recommended Posts

Hello and how is everyone. So I am having a problem... Whaaaaat. Yeah so I have a 2001 Audi B5 S4 and I was original able to connect and everything was good and happy. But a week later after I ordered a new ECU, and swapped them I could not connect to the ECU. I swapped back to the original and.... nope. All I get is a yellow icon and it says that the adapter is not ready. Now my car is a project car and I am trying to read codes to find out what the heck is wrong and it does not start. OK so here is the kicker when I try to turn the car over. The program reads the adapter and the icon goes green but if i want to get readings I will lose my starter. So after a few seconds and stopping trying to turn it over the Icon goes Yellow and back to square one.

 

I have tried disconnecting the ABS, changed the fuse in the back of the Radio. I am stuck please HELP!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.